State-of-the-art vergaderruimtes
met nostalgie als belangrijkste ingrediΓ«nt

π™†π™šπ™§π™¨π™© & π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™Ÿπ™–π™–π™§π™¨π™–π™§π™§π™–π™£π™œπ™šπ™’π™šπ™£π™©π™šπ™£ π™ƒπ™šπ™žπ™£π™šπ™ π™šπ™£ π™‚π™šπ™—π™€π™ͺ𝙬 π™π™€π™©π™©π™šπ™§π™™π™–π™’..

Heineken Gebouw Rotterdam dompelt zich aankomende maanden in winterse sferen. In de maanden december en januari breiden wij onze fantastische arrangementen feestelijk uit. Nieuwsgierig geworden naar welke arrangementen wij te bieden hebben? Klik snel op deze link & bel of mail ons om te reserveren!

------------------------πŸŽ„πŸŽ„------------------------

Vergaderen, borrelen of presenteren op een plek waar een van de bekendste merken ter wereld geschiedenis schreef? Dat Kan in het Heineken Gebouw Rotterdam en jij bent meer dan welkom!

Het Heineken Gebouw Rotterdam is een stijlvol, markant gebouw, voorzien van sfeervolle, verrassende horeca en state-of-the-art vergader- en presentatie faciliteiten. Maar ook de nostalgie van de begindagen van dit mooie biermerk waart hier nog door de gangen. Het is dè plek om geïnspireerd te raken of te inspireren en indruk te maken op jouw gasten.

Onze gasten

Bezoek het Heineken Gebouw

Het Heineken Gebouw Rotterdam biedt precies die ervaring waar jij naar zoekt. Een presentatie geven, klanten ontvangen, vergaderen, een jubileum vieren, een bezoek aan het Heineken museum … jij bepaalt de mogelijkheden. Wij denken mee en uiteraard regelen we alles wat je daarvoor nodig hebt.