Energizers

In en rondom het Heineken gebouw zijn er verschillende tours en energizers die u kunt reserveren.

Guided tour

Duik in de geschiedenis van het Heineken Gebouw met een echte Rotterdamse Heineken connaisseur en sluit af met een biertje en snack in The Secret Bar (60 minuten).

€ 15,00 p.p. (vanaf 3 personen) 

Guided tour & Brouwerij Noordt

Op 150 meter afstand van het Heineken Gebouw zit de grootste en jongste brouwerij van Rotterdam: Brouwerij Noordt. Een genot om te zien hoe zij de nieuwste biertjes brouwen en de dag af te sluiten met twee vers gebrouwen Noordt (30 minuten).

€ 27,50 p.p. (vanaf 3 personen)

Workshop Bierbehandeling

Zelf leren tappen tijdens de workshop Bierbehandeling in onze prachtige Secret Bar. In deze workshop krijg je uitleg over het brouwproces en leer je zelf het perfecte biertje tappen. Natuurlijk wordt deze workshop afgesloten met bier, bitterballen en mooie verhalen uit de Rotterdamse horeca.

€ 37,50 p.p. (vanaf 12 personen)

Sightseeing Rotterdam vanaf 8 personen

In onze mooie stad Rotterdam is veel te zien en te doen. We bieden jou een ‘Rotterdam Op Maat Tour’ als perfecte afsluiting (of start) van je bijeenkomst in het Heineken Gebouw. Deze tours zijn bewust flexibel opgezet, zodat er altijd iets tussen zit wat past qua wensen, tijd, budget en aantal personen.

Wandeltour Rotterdam

Jouw gasten worden opgehaald door een echte Rotterdamse gids voor een wandeltour door de stad. In de stad zijn veel bijzondere gebouwen en typische Rotterdamse eigenaardigheden te bewonderen, al eens van Heliport gehoord of de prachtige tuinen van het stadhuis gezien? (1,5 tot 2 uur). Eventueel kan het startpunt ergens anders beginnen. Je start of sluit af met een lekkere koffie in de koffiebar.

€ 17,50 p.p. (8 - 20 personen)

Fietstour Rotterdam

Met de fiets door de stad ben je heel mobiel en flexibel, waardoor er veel gezien kan worden! We bieden twee routes aan. Als er speciale wensen zijn of bezienswaardigheden die je absoluut niet wilt missen, dan horen wij het graag! 

Welke tour spreekt je het meeste aan?

  1. Historisch Delfshaven - Rotterdam Zuid - Kop van Zuid - Centrum 

  2. Bruggentour over de diverse prachtige bruggen en uiteraard de Maastunnel 

Onze gids haalt de groep op bij het Heineken Gebouw en samen halen jullie de fiets op bij Zwaan Bikes. Aan het einde van de tour leveren jullie de fietsen weer in en eindig je (eventueel) bij het Heineken Gebouw voor een borrel in The Secret Bar. Vanaf het Heineken Gebouw kan men lopend of met tramlijn 7 naar het Groothandelsgebouw (halte Centraal Station) waar Zwaan Bikes gevestigd is. (3 uur.)

€ 38,50 p.p. (8 - 12 personen)

Watertaxi tour Rotterdam

Vanaf het water de stad zien is ronduit spectaculair te noemen. De Rotterdamse watertaxi is een begrip in de stad. De schippers laten je graag de stad en haar historische en moderne havens zien. De gids vertelt honderduit over over de stad en haar ontwikkelingen. Vanaf het Heineken Gebouw lopen de gasten naar de dichtstbijzijnde haven om op te stappen, waarna er eerst naar het Zalmhuis wordt gevaren als officieel startpunt om vervolgens zigzaggend de Maas over te varen. (3 - 3,5 uur.)

€ 45,00 p.p. inclusief gids en watertaxi (8 - 10 personen)