Veelgestelde Vragen

Vergaderen

Zijn de vergaderruimtes ook geschikt voor presentaties?

Ja, in elke ruimte is een presentatiescherm aanwezig. Via Wifi of via HDMI kan uw laptop aangesloten worden op het scherm. Er is ook een adapter voor Apple gebruikers. Mocht u een theateropstelling wensen voor uw presentatie, dan kan dit in de vergaderzaal The Lab of The Office.

Is er een whiteboard of flip-over aanwezig?

Naast het presentatiescherm is er ook in elke ruimte een flip-over aanwezig. Tevens hebben wij een groot whiteboard.

Is er airconditioning?

Er is airconditioning in The Boardroom, The Lab en The Family.

Kan er aansluitend een borrel gegeven worden?

Ja, in het Heineken Gebouw kan een bar niet ontbreken. In overleg kan er geborreld worden in zowel de Secret Bar als de Walk-in Bar, afhankelijk van welke ruimte u geboekt heeft.

Kan er een break-out georganiseerd worden tijdens de vergadering?

Daarvoor hebben wij verschillende opties. Download de brochure voor de diverse mogelijkheden of neem contact met ons op voor een programma op maat.

Welke vergaderruimtes heeft het Heineken Gebouw Rotterdam?

Er zijn vijf vergaderruimtes, een secret bar en een walk-in bar. Meer informatie over alle vergaderruimtes vindt u op de pagina "vergaderen".

Voor hoeveel personen zijn de vergaderruimtes?

Dit verschilt per ruimte. De ruimtes zijn te boeken vanaf minimaal 2 personen tot maximaal 50 personen. Meer informatie over het maximale aantal personen per ruimte verwijzen wij u graag naar de pagina 'Vergaderen;.

Is hybride werken mogelijk?

Met de aanwezigheid van de presentatieschermen inclusief soundbar, video en WiFi is hybride werken mogelijk. Graag horen wij van tevoren of u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken.

Welke vergaderruimte moet ik kiezen?

Op onze pagina met de verschillende vergaderruimtes kunt u lezen wat iedere ruimte uniek maakt. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Kan ik een vergaderruimte ook voor een uur reserveren?

De ruimtes zijn alleen per dagdeel van 4 uur of een hele dag van 8 uur te boeken. Bijvoorbeeld van 09.00 uur tot 13.00 uur of van 09.00 uur tot 17.00 uur. Aanvangstijden zijn bespreekbaar.

Zijn de vergaderruimtes ook beschikbaar voor feesten en partijen?

Ja, in het Heineken Gebouw Rotterdam zijn feesten en partijen ook mogelijk. Onze Secret bar is geschikt voor 10 tot 50 personen. Een arrangement in de Secret bar kun je bijvoorbeeld combineren met de Heinekentour en bierproeverij en is uitermate geschikt voor een leuke borrel.

Is er een presentatiescherm aanwezig?

Ja, in elke ruimte is een presentatiescherm aanwezig. Via Wifi of via HDMI kan uw laptop aangesloten worden op het scherm. Er is ook een adapter voor Apple gebruikers. Mocht u een theater of classroom opstelling wensen voor uw presentatie, dan kan dit in de vergaderzaal The Lab of The Office.

Is er gratis WiFi?

Ja, in het gehele gebouw is gratis WiFi beschikbaar.

Zijn er mogelijkheden voor ontbijt, lunch of diner (vegan)?

We bieden diverse vergaderarrangementen aan met opties voor ontbijt, lunch en diner.

Is er koffie en thee beschikbaar?

Elke ruimte bezit een minibar voor eigen gebruik voor onbeperkt koffie, thee, (bruis)water, frisdrank en (gezonde) snacks. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Welke maatregelen neemt Het Heineken Gebouw vanwege COVID-19?

Wij hanteren ten allen tijde de Covid-19 richtlijnen vanuit de Nederlandse overheid en het RIVM.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact op 010 555 5510

Iedere vergaderruimte een ander verhaal