Iets speciaals..?

In het Heineken Gebouw kan je veel meer dan alleen vergaderen. Met zes prachtig gerenoveerde kamers, twee barren en een sfeervolle koffiebar zijn er tal van mogelijkheden voor diverse soorten bijeenkomsten. Feestjes worden gevierd in The Secret Bar. De kamers lenen zich uitstekend voor private dining verzorgd door een chefkok die kookt op locatie. Productpresentatie, workshop of training? Eén kamer voor plenair en kleinere kamers als break-out room? Het kan allemaal.

Feestjes

The Secret Bar biedt plaats aan gezelschappen van 10 tot 50 personen en is geschikt voor borrels, private dining en feestjes, al dan niet aansluitend op een vergadering. Behalve een uitgebreid assortiment aan drankjes en hapjes bieden we je hier een inkijkje in de brede historie van Heineken.

Geïnspireerd door authentiek beeldmateriaal vind je hier genoeg gespreksstof, terwijl je gezellig aan onze bar hangt. Combineer je bezoek met een Heinekentour of bierproeverij en je beleving van het Heineken Gebouw Rotterdam is helemaal compleet.

Private dining

In een intieme setting tafelen met een goed glas wijn? Het Heineken Gebouw werkt samen met een aantal private chefs en top restaurants in Rotterdam om een diner op locatie te verzorgen. Vanaf acht personen aan te vragen. Ook een walking dinner behoort tot de mogelijkheden met een maximum van 60 personen.

Productpresentaties

Er is alle ruimte om grootst uit te pakken met producten die aandacht verdienen. Zelfs de centrale hal kan omgetoverd worden voor totaal beleving. Van bier proeverijen van Nederlandse bodem tot aan tea tastings met een internationaal gezelschap.