Het team

Er zijn bedrijven die succesvol worden, omdat ze een goed verdienmodel hebben ontwikkeld en er zijn bedrijven die succesvol worden, omdat de mensen achter die organisatie handelen vanuit passie. Ze geloven ergens in en dat willen ze aanpakken. Gewoon… omdat het te mooi is om het niet te doen. Naar deze laatste categorie streven wij. En wij zijn Marianne Kleppe en Floor van der Kooy.

Al sinds onze studententijd

Samen halen wij het allergrootste plezier uit het bedenken van vernieuwende ideeën, plannen maken, mogelijkheden onderzoeken en als we er allebei in geloven deze plannen ook tot uitvoer brengen. We zijn ondernemend en gedreven en we laten ons voornamelijk leiden door enthousiasme. Dat bracht ons in 2009 tot de oprichting van Adhocdocent; een initiatief dat met een geheel nieuwe kijk op de arbeidsmarkt vraag en aanbod in het onderwijs samenbrengt. In 10 jaar tijd hebben we dit initiatief tot een groot succes gemaakt, waarna we dit platform in 2020 hebben overgedragen aan nieuwe bestuurders. We kregen onze handen vrij voor nieuwe plannen...

Iedere keer als we op onze werkplek aankwamen...

De thuisbasis van Adhocdocent is, samen met een aantal andere bedrijven, gevestigd in Het Heineken Gebouw Rotterdam, gelegen in Crooswijk. En iedere keer als wij op onze werkplek aankwamen werden we verwelkomd door dit historisch erfgoed en de pracht en praal van vervlogen tijden. En iedere keer werden we een beetje verliefder op de schoonheid van dit geweldige gebouw. Dus toen we besloten om iets nieuws te gaan ondernemen was meteen duidelijk dat we dat op deze locatie wilden gaan doen. Vanuit onze interesses in design, hospitality en geschiedenis ontstond het idee om een exclusieve vergaderlocatie te ontwikkelen op deze plek.

Ruben is een geboren gastheer en al vanaf zijn jeugd werkzaam in de horeca. Met een vader die 25 jaar voor Heineken Nederland heeft gewerkt, is de binding met het merk sterk. Met zijn ruime ervaring is hij echt een aanwinst voor het team.

Marit zet graag de puntjes op de i. Naast haar enthousiasme en ervaring in hospitality, zorgt zij voor de juiste afhandeling van jouw event. Geen vraag is haar te veel, ze is creatief in oplossingen en staat altijd voor je klaar.   

De lach van Juliëtte maakt het bezoek van elke gast goed. Ze heeft veel ervaring in de hospitality en draait haar hand nergens voor om. Als gastvrouw ontvangt ze je graag in het Heineken gebouw.

Stadsherstel Historisch Rotterdam en Heineken Collection Foundation

Naar aanleiding van goed overleg met Stadsherstel Historisch Rotterdam en de Heineken Collection Foundation heeft Heineken ons het vertrouwen gegeven om deze locatie in oude luister te herstellen in de vorm van een prachtige vergaderlocatie met aanvullende faciliteiten, zoals een museum en verrassende horeca. Het is een geweldige mogelijkheid om de verhalen, de beelden en de beleving van weleer te ontsluiten en tegelijkertijd in te zetten om bezoekers te inspireren en bijeenkomsten en feesten te verlevendigen.

We zijn dankbaar en trots dat deze kans ons geboden wordt en samen met u willen we Het Heineken Gebouw Rotterdam laten bruisen als nooit tevoren. U bent van harte welkom!