Heinekentour Rotterdam

Met de vele musea in Rotterdam heeft de stad enorm veel inspirerende locaties, bij Heineken Gebouw Rotterdam combineren we een tour met unieke vergaderruimtes. Met een vergadering in het Heineken Gebouw Rotterdam waan je je in een vergaderruimte die barst van de creativiteit. Daarbij heeft het pand een rijke historie, je zit op de plek waar honderd jaar geleden de eerste ideeën zijn ontstaan van het internationale merk! Wie weet zet jouw bedrijf hier ook de stappen naar het volgende succes.

Vergaderen in een rijksmonument in Rotterdam

Het Heineken Gebouw Rotterdam is sinds 1996 officieel een rijksmonument, en de geschiedenis is nog overal te zien in het gebouw. Zodra je de hal binnenstapt ga je terug in de tijd, daar waar het begon in Rotterdam. Bij het Heineken Gebouw Rotterdam zat namelijk, naast het kantoor, de tweede brouwerij van Heineken in Nederland! 

Iedere vergaderruimte een klein museum van Rotterdam

Iedere vergaderruimte in het Heineken Gebouw Rotterdam heeft een eigen thema dat volledig is doorgevoerd in de ruimte. Het is alsof je door iedere deur in een ander musea in Rotterdam stapt. Boek iedere keer een andere vergaderruimte om jezelf en collega’s te verrassen met de sfeer in het Heineken Gebouw. Kies jij bijvoorbeeld voor het Lab, de Company of de Family? Iedere vergaderruimte is een klein museum met de geschiedenis van Rotterdam en Heineken. 

Boek de Heinekentour

Heineken Gebouw Rotterdam heeft vijf vergaderruimtes, met ieder een eigen verhaal. Samen vertellen de ruimtes het volledige verhaal over de geschiedenis van Heineken in Rotterdam. Leer meer over de geschiedenis tijdens de Heinekentour.

Vragen over het Heineken Gebouw Rotterdam?

Ben je al overtuigd om een vergadering te organiseren in een van onze exclusieve ruimtes? Bekijk de beschikbaarheid en maak een afspraak op deze pagina. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. We adviseren je graag over welke ruimte het best bij jouw wensen past.