Inspirerende vergaderlocaties: ontdek het Heineken Gebouw

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in regio Rotterdam? Maak kennis met het Heineken Gebouw Rotterdam! Deze unieke vergaderlocatie heeft inspiratie in overvloed. De vijf vergaderruimtes, secret bar en mogelijkheden tot verschillende arrangementen maken het tot een ware beleving. Voor een vergaderlocatie mét impact ben je bij Heineken Gebouw Rotterdam aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden op deze inspirerende vergaderlocatie. 

Dé vergaderlocatie met een verhaal 

Wanneer je een vergadering boekt bij Heineken Gebouw Rotterdam, zit je precies op de plek waar jaren geleden de eerste plannen zijn ontstaan voor het wereldberoemde merk. Die inspirerende energie vind je nog steeds terug in de verschillende vergaderruimtes. Sinds 1996 is het officieel een rijksmonument, iets waar Rotterdam alleen maar trots op kan zijn. Het Heineken Gebouw Rotterdam is de afgelopen jaren gerestaureerd en gerenoveerd. Het is tijd voor leven in de brouwerij. Kom jij vergaderen op deze inspirerende vergaderlocatie? 

Ontdek onze unieke vergaderruimtes

Van de geschiedenis van Heineken in de Brand I en Brand II tot het rijke familieverhaal in de Family. Heineken Gebouw Rotterdam heeft vijf verschillende vergaderruimtes, die ieder een eigen verhaal vertellen over het merk. Daarnaast hebben de vergaderruimtes alle voorzieningen voor een vergadering, met onder andere presentatieschermen, koffie en thee, gratis wifi en comfortabele zitplaatsen. Iedere vergadering bij Heineken Gebouw Rotterdam is anders.

Van bierbrouwerij tot inspirerende vergaderlocatie

In 1874, een jaar na het oprichten van Heineken’s Bierbrouwerij Maatschappij, werd het Heineken Gebouw in Rotterdam in gebruik genomen als bierbrouwerij. Heineken’s eerste brouwerij begon in Amsterdam, maar de tweede in Rotterdam was een van de meest hoogstaande brouwerijen van zijn tijd. Architect Willem Kromhout kwam in de bruisende jaren 20 met een nieuw ontwerp voor het gebouw in de Rotterdamse wijk Crooswijk. Inmiddels is alleen het kantoorgebouw overgebleven, dat in 2021 is omgedoopt tot het Heineken Gebouw Rotterdam: een unieke vergaderlocatie die je niet wilt missen! 

Vragen over deze vergaderlocatie in Rotterdam? 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Mogen we jouw team binnenkort verwelkomen in dit historische pand?