Na maanden verbouwen was het vrijdag 22 april 2022 zover: de heropening van het Heineken Gebouw Rotterdam. Burgemeester Aboutaleb heeft samen met de directeur van Heineken Nederland (Hans Böhm) , directeur Stadsherstel Rotterdam (Niels van der Vlist) en eigenaren van dit geweldige concept (Floor van der Kooy en Marianne Kleppe) het gebouw geopend onder toeziend oog van zo'n 200 genodigden.

Het prachtige rijksmonument is in ere hersteld en na veel jaren opengesteld voor publiek om het verhaal van Heineken en Rotterdam te zien en te beleven.

In de voormalige directiekamers zijn vijf vergaderlocaties gecreëerd waarbij elke ruimte haar eigen verhaal vertelt. Van The Family waarin de grondleggers van Heineken te zien zijn tot aan The Freddy, de kleinzoon van Gerard, die Heineken groots op de kaart heeft gezet met creatieve reclames vol humor. De gerestaureerde kamers kunnen geboekt worden voor een breed scala aan bijeenkomsten. Ook is er een Secret Bar om de bijeenkomst met een borrel af te sluiten of om een privéfeestje te geven.

In samenwerking met de Heineken Foundation is er zorgvuldig een collectie samengesteld die in de hal en in de kamers te bewonderen is middels een audiotour of onder leiding van een gids met als afsluiter een bierproeverij in de Secret Bar of bij Brouwerij Noordt.

Bezoekers van Heineken Gebouw Rotterdam kunnen genieten in de shop van koffie met diverse zoete broodjes, ontbijt of een huisgemaakte lunch.

Er liggen nieuwe plannen op tafel voor nog meer mogelijkheden en die zullen in een volgende fase gerealiseerd worden. Heineken Gebouw Rotterdam is de nieuwe hotspot in een monumentaal pand!