Veelgestelde Vragen

Bereikbaarheid

Hoe is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer?

Tramlijn 7 en 8 stoppen op de Noorderbrug, op loopafstand van het Heineken Gebouw. Het dichtstbijzijnde metrostation is metrostation Oostplein. Vanaf daar is het 10 minuten lopen tot de hoofdentree van het Heineken Gebouw.

Is er een mindervalide parkeerplaats?

Aan de Crooswijksesingel zijn diverse mindervalide parkeerplaatsen. Één daarvan is voor het Heineken Gebouw gesitueerd.

Waar kan ik parkeren?

In de straten rondom het Heineken Gebouw kunt u goed parkeren. U betaalt van 09.00 uur t/m 23.00 uur een tarief van 3,00 euro per uur. Op het Noordplein, aan de overkant van de Rotte vindt u een grote parkeerplaats. Ook in de Dirk Smitsstraat bevindt zich een grote parkeerplaats. Zie voor parkeermogelijkheden onze brochure. Daarnaast is het ook mogelijk om buiten het centrum te parkeren en vanaf daar gebruik te maken van duurzame vervoersopties. Het gebruik van een Felyx scooter of een ov-fiets zijn snelle, betaalbare en duurzame opties. Download de Felyx app om uw scooter te reserveren of de NS app om uw ov-fiets te reserveren.

Wat zijn de openingstijden?

Wij zijn iedere werkdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur. Op zaterdagen zijn wij exclusief geopend voor de Heinekentour, deze is via de website te boeken.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact op 010 555 5510

Leer meer over de geschiedenis van het Heineken Gebouw