Vergaderen in Rotterdam doe je in het Heineken Gebouw! 

Op zoek naar een locatie om te vergaderen in Rotterdam? Maar dan niet zomaar een vergaderlocatie, een plek die je nooit meer vergeet? Huur een van de vergaderruimtes in het Heineken Gebouw Rotterdam! Deze unieke locatie in het Rotterdamse Crooswijk, dichtbij het centrum, is van alle gemakken voorzien om jouw vergadering tot een succes te maken. Deze vergaderlocatie is van buiten al indrukwekkend, maar zodra je binnenstapt ga je terug de geschiedenis in. 

Vergaderen Rotterdam: locatie met een verhaal

Voor een onvergetelijke vergadering is het Heineken Gebouw Rotterdam de perfecte keuze. Dit is het pand waar Heineken oorspronkelijk de tweede brouwerij had geopend, na de eerste locatie in Amsterdam. Jullie gaan vergaderen op de plek waar honderd jaar geleden grootse plannen voor Heineken zijn gebrouwen! Wie weet welke unieke ideeën er bij jullie ontstaan op deze inspirerende vergaderlocatie in Rotterdam. 

Unieke vergaderruimtes in Rotterdam

Neem plaats in het Lab, de Family of de Boardroom; het Heineken Gebouw Rotterdam heeft vijf verschillende vergaderruimtes beschikbaar. Iedere vergaderruimte heeft een eigen verhaal. Daarnaast hebben de vergaderruimtes alle voorzieningen voor een vergadering, met onder andere presentatieschermen, koffie en thee, gratis wifi en comfortabele zitplaatsen. 

Maak de vergadering in Rotterdam compleet: tijd voor ontspanning

Combineer een vergadering bij Heineken Gebouw Rotterdam met een van de activiteiten om te ontspannen! Boek bijvoorbeeld een Heinekentour om alles te weten te komen over de geschiedenis van Heineken in Rotterdam en de brouwerij. Of eindig samen met collega’s de dag in de secret bar met een bierproeverij. Bij Heineken Gebouw Rotterdam is er altijd iets te doen. 

Vragen over deze vergaderlocatie in Rotterdam? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of ben je meteen klaar om je onder te dompelen in de rijke historie van deze unieke vergaderruimtes in Rotterdam? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of boek direct een van de ruimtes in het Heineken Gebouw.