The Secret Bar

Het slechtst bewaarde geheim van Het Heineken Gebouw is toch wel onze Secret Bar. We hadden ‘m graag geheim willen houden, maar we zijn er tegelijkertijd ook best wel trots op. We onthullen ‘m dus maar al te graag aan aan iedereen die ernaar vraagt. Deze plek is een hommage aan het hardnekkige gerucht dat sommige medewerkers er in dit gebouw stiekem een geheim barretje op nahielden. Dat kon natuurlijk echt niet. Maar we begrijpen het maar al te goed.

De Secret Bar biedt plaats aan gezelschappen van 10 tot 50 personen en is geschikt voor borrels en feestjes, al dan niet aansluitend op een vergadering. Behalve een uitgebreid assortiment aan drankjes en hapjes bieden we je hier een inkijkje in de brede historie van Heineken. Geïnspireerd door authentiek beeldmateriaal vind je hier genoeg gespreksstof, terwijl je gezellig aan de bar hangt. Combineer je bezoek met een museumtour of bierproeverij en je beleving van het Heineken Gebouw Rotterdam is helemaal compleet.

Prijzen
& Arrangementen

Extra's

 • Energizing ontbijt

  Croissants met jam en boter, zoete broodjes, yoghurt met granola en vers fruit. Espresso, cappuccino, thee, verse jus d’ orange.

  € 14,50 p.p
 • Lunch

  Rijk gevulde maaltijdsalade, vers ambachtelijke broodjes met divers beleg, verse smoothie, sweets en fruit.

  € 19,50 p.p
 • Diner op locatie

  Wij werken samen met een privé chef-kok en diverse toprestaurants uit Rotterdam. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden en voorkeuren.

  op aanvraag
 • Borrelarrangement

  Diverse frisdranken, rode, witte wijnen, rosé, pilsener en Hollands gedistilleerde dranken.

  € 17,50 vanaf
 • Stadswandeling & Koffie

  Wandeling met gids door het leuke Rotterdam met als start of afsluiting een lekkere koffie gemaakt door een echte barista (1,5 - 2 uur, vanaf 8 personen).

  € 17,50 p.p.
 • Guided tour met bierproeverij

  Duik in de geschiedenis van het Heineken Gebouw met een echte Rotterdamse Heineken connaisseur en sluit af met een bierproeverij in The Secret Bar (45 minuten, vanaf 8 personen).

  € 15,00 p.p.
 • Audio tour

  In elke ruimte vind je QR-codes. Scan de QR en luister naar de verhalen die ten grondslag liggen aan het succes van Heineken. Sluit af met koffie in de shop.

  € 5,50 op aanvraag
 • Guided tour en rondleiding Brouwerij Noordt

  Zien en proeven hoe het bier van het jongste merk van Heineken wordt gebrouwen bij Brouwerij Noordt en een rondleiding in het Heineken Gebouw.

  € 24,00 p.p.
 • Workshop Bierbehandeling

  Zelf leren tappen tijdens workshop Bierbehandeling van 1,5 uur. Uitleg brouwproces en het perfecte biertje tappen.

  € 32,50 vanaf

Contact

De verschillende ruimtes in het Heineken Gebouw Rotterdam zijn allemaal op hun eigen manier inspirerend. Ze maken van iedere vergadering een onvergetelijke beleving. Naast deze exclusieve vergaderruimtes, bieden we ook verschillende arrangementen aan en uiteraard kan iedere bijeenkomst in iedere ruimte worden afgesloten met een drankje en een hapje in een van de gezellige barren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden in de Secret bar te bespreken! We verwelkomen je graag.