Kunst en cultuur Rotterdam

Het Heineken Gebouw Rotterdam is dé nieuwe vergaderlocatie voor liefhebbers van kunst en cultuur in Rotterdam. Deze unieke vergaderlocatie barst van de geschiedenis van het wereldbekende merk De kunst, cultuur en geschiedenis rondom het merk zie je overal in het pand terug. Het zorgt dan ook gegarandeerd voor inspirerende vergaderingen met bruisende ideeën. Breng samen met je collega’s leven in de brouwerij! 

Kunst en Cultuur in Rotterdam bij het Heineken Gebouw 

De oprichters van Heineken wisten honderd jaar geleden al te streven naar puurheid en kwaliteit. Doe daar de Rotterdamse “niet lullen maar poetsen”-mentaliteit bij, en je hebt wat ons betreft een gouden combinatie. Die motiverende cultuur is verwerkt in de inrichting van de vergaderruimtes in Rotterdam. De ruimtes hebben ieder een eigen thema en vertellen samen het verhaal van Heineken in Rotterdam.

Vergaderruimtes Heineken Gebouw Rotterdam

Ontdek het bierbrouwproces in het Lab of het verhaal over Heineken als merk in de Brand I of Brand II. Er zijn in totaal vijf verschillende ruimtes, met ieder hun eigen mogelijkheden. Elke vergaderruimte beschikt over een presentatiescherm, comfortabele zitmogelijkheden en koffie en thee. Daarnaast bieden we verschillende arrangementen aan om jouw ervaring compleet te maken.

Architectuur Heineken Gebouw Rotterdam

Naast cultuur is ook kunst volop aanwezig in het monumentale pand in Rotterdam, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Dit alles naar het ontwerp van architect Willem Kromhout uit de jaren 20. Hij had voor Heineken een nieuw kantoorgebouw, graansilo, ziederij en kolentransporteur ontworpen. Daarvan is alleen het kantoorgebouw overgebleven, maar daarin zie je nog veel geschiedenis terug! Zodra je binnenstapt voelt het alsof je in een tijdmachine stapt. De gangen van het gebouw zijn gerestaureerd en gerenoveerd. Heb je een passie voor de kunst en cultuur van Rotterdam? Kom vergaderen in het Heineken Gebouw Rotterdam! 

Tour Heineken Gebouw Rotterdam

Naast de unieke vergaderruimtes is het in het Heineken Gebouw Rotterdam ook mogelijk om de kunst en cultuur te ontdekken aan de hand van onze Heinekentour. Tijdens de tour kom je alles te weten over de geschiedenis van het merk. Benieuwd naar de tour? Op onze tour-pagina lees je alle informatie.

Vragen over het Heineken Gebouw?

Ontdek alles over deze unieke vergaderlocatie vol kunst en cultuur bij onze vergaderruimtes. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!